Laita Javascript päälle!

Uivan jatkot 2014

Jo tutuksi tulleeseen tapaan kokoontuivat kipparit lauantaina aamupäivällä Helsingin Lauttasaaressa järjestettävää Uiva-Flytande venenäyttelyä ihmettelemään. Messut tuntuivat hieman kutistuneen edellisistä vuosista, ja sadekin kävi häiritsemässä iltapäivän messutunnelmointia. Ehdimme kuitenkin löytää useampia uusia suosikkeja. Yhteisenä sellaisena Grandezza 33. Simo antoi henkilökohtaisen kunniamaininnan kiinnostavuudesta myös Galeon 420 Fly -veneelle.

Näyttelyn antia ja veneilyn tulevaisuutta päästiin inspiroituneena pohdiskelemaan heti messujen jälkeen omalla veneellä lähisaareen nimeltä Käärmesaari. Mukaan matruusiksi pestautui Jasse.

Käärmesaaren laituri oli lähes täynnä, etupäässä moottoriveneitä. Alkuun ihmettelimmekin tungosta, sillä vuodenajan ja sään huomioiden veneitä ei pitäisi olla laiturilla ainuttakaan. Syy ryntäykseen selvisikin, sillä Merihenkiset Ry oli päättänyt kokoontua nauttimaan elämästä täksi lauantai-illaksi saarelle. Yhdistyksen jäsenet olivat lupsakoita ja meininki erittäinkin merihenkistä.

Saapuminen käärmesaarelle ajoittui sen verran myöhäiseen iltaan, että ehdimme vain valmistamaan itsellemme maittavat illalliset merihenkisten seurassa samassa pihakeittiössä. Irroittautuminen Käärmesaaren laiturista tapahtui aamutuimaan, sillä Tomin oli riennettävä kotiin pojan 4-v synttäreitä järjestelemään ja Simon samaan tapahtumaan vieraaksi. Rantautuminen kotilaituriin tapahtui klo 10.10 aamulla tankkauksen ja septihommien jälkeen.

Lokitiedot

Kippari(t)
,
Miehistö
Tuuli
Kohtalainen tuuli, 4–7 m/s
Pilvisyys
Puolipilvistä
Sadetta
Veden lämpötila
20-22 °C
Kohteet
Alueet
Espoo, Helsinki, Suomi
Avainsanat
, , , ,
kaarmesaari-espoo-helsinki-1-venemessut-2014
kaarmesaari-espoo-helsinki-2-retkisatama-laituri
kaarmesaari-espoo-helsinki-3-retkisatama
kaarmesaari-espoo-helsinki-4-retkisatama
kaarmesaari-espoo-helsinki-5
kaarmesaari-espoo-helsinki-6
kaarmesaari-espoo-helsinki-7
kaarmesaari-espoo-helsinki-8-nuotiopaikka
kaarmesaari-espoo-helsinki-9-nuotiopaikka
kaarmesaari-espoo-helsinki-10-keittokatos