Laita Javascript päälle!

Pokerikuume kiinnittäytyy Långvikiin

EXPLODE 2015

Tätä reissua oli suunniteltu pitkään. Ajankohtakin oli päätetty jo talvella Potin vielä vedellessä talvisikeitä lämpimässä hallissa. Meillä oli kaksi suurta syytä juhlistaa elämää merellä: Veeran Levoniemen, abiverkkaritähtemme, läksiäiset sekä ohjelmapalvelu Pokerikuumeen keikkahenkilökunnan ja taustajoukkojen pikkujoulut. Odotukset ja jännitys ainakin varakipparilla olivat korkeat!

Klo 16.00 sekalainen seurakuntamme kokoontui kotisatamaan. Lähdön rutiineihin oli lisätty pikkujouluhenkeen kilistely glögilasillisilla sekä reipashenkinen yhteisjoululaulu. Pukki oli tuonut veneelle Pokerikuumeen tuliterät hupparit, jotka vedettiin pelastusliivien kanssa päälle. Seikkailu oli valmis alkamaan.

Ensimmäinen legimme vei meidät Kaivopuiston rantojen kautta Gåsgrundiin, Espooseen. Paikka oli näppärästi reitin varrella ja siellä tiedettiin olevan kiva keittokatos mikäli joutuisimme laittamaan ruokaa ja nauttimaan siitä sadesäällä. Onneksemme aamulla Espoon päällä riehuneet tihkusateet olivat kuitenkin klo 17.00 mennessä väistyneet ja pääsimme nauttimaan lämpimästä ja puoliaurinkoisesta säästä. Alkutaipaleen jälkeen päätimme keventää pressukatteita ottamalla ne veneen takaosasta kokonaan pois.

Toinen legi oli pituudeltaan ehkä hieman ensimmäistä lyhyempi. Klo 19.15 jätimme  Gåsarin rannat taakse masut täynnä, Simon edellisellä reissulla tutuksi tulleita, XXL-pihvejä sekä Tomin ja Veeran aiemmin päivällä toimistolla kokoamilla nyyttiherkkuja. Määränpäämme toisella legillä oli Långvikin wellness- ja kongressihotellin ranta Kirkkonummen Långvikin lahden päässä. Tällä pätkällä saimme ajaa viimeiset 4-5 mailia ryömintänopeudella, sillä merkarttasarjoihin ei ole ko. lahtea merkattu ollenkaan. Viimeiset pari mailia kaikuluotaimemme näytti stabiilia 1,4-2,4 metrin syvyyttä, joten Tomi päivysti kiviä keulassa veneen lipuessa koti määräsatamaa.

Merimatkamme päättyi Långvikin laituriin onnistuneesti noin klo 20.40. Matkaan liittyvät bileet olivat vasta kuitenkin aluillaan. Långvikissa saunoimme ja pelattiin ylläri-ylläri Pokeria. Yhteistyökumppanimme Pokerimanian Janne harjasi tällä kertaa Pokerikuumeen omistajan ja työntekijät kuus-nolla. Rohkeimmat ja tarpeeksi aikaisin pelistä pudonneet pääsivät nauttimaan saunasta ja merestä sekä paikalle tuodusta NHL-pleikkapelistä. Klo 24.00 siirryttiin Karaåketaxilla Molly Malones -irkkuravintolaan jatkoille.

Kiitokset kaikille mukana olleille! Ainakin allekirjoittaneella oli kovin kovin mukava ilta. Ensi kesänä sitten uusi reissu ja sitä seuraavana veneilläänkin jo toivon mukaan Las Vegasin suunnilla ;)

Tomi

Lokitiedot

Kippari(t)
,
Miehistö
, , , ,
Tuuli
Kohtalainen tuuli, 4–7 m/s
Pilvisyys
Verrattain selkeää
Veden lämpötila
18-20 °C
Kohteet
,
Alueet
Espoo, Kirkkonummi, Suomi, Uusimaa
Avainsanat
, , , , , , , ,
Vasemmalta: Tomi, Tommi, Janne, Aleksi, Marlene ja Veera
Kaivopuiston edustalla oli muitakin uteliaita turisteja
Edessä Gåsgrundin saari. Kohta saadaan masut täyteen
Matka jatkuu
Split Pot kiinni Gåsarin korkeassa legendaarisessa laiturissa
Biffit ja nyyttiherkut valmistuivat kuin itsestään
Melkein kypsää
Ja sitten kiinni herkkuihin
Kesä, grilli ja luonnossa ateriointi on mielen parasta lääkettä
Tästä pujahdimme Långvikin lahdelle
Päivänsankari ja Habituran stara
Janne kertoo illan pelistrategiastaan
Varakippari hyökkää maihin Långvikin rannassa
EXPLODE 2015 presentaation jälkeen päästiin pelailemaan pokeria
Janne (oik) harjasi muun pokerukan. Tilat täydelliset rennolle pokerihetkelle.